Op 4 juni 2011 j.l. hadden we in het Kunkelsmuseum te Haarlem een Muziekspecial.

We proberen altijd vernieuwend te zijn en toch zo veel mogelijk origineel te blijven. Zo ook het concert wat we georganiseerd hebben met Eddie Ruhier in de hoofdrol. Eddie is een man die wel van een uitdaging houdt en in is voor nieuwe dingen.

Zo hebben we van 4 juni een muziekspecial gemaakt in plaats van een regulier concert. Dit bleek een groot succes. Veel ouderen maar ook jongeren kwamen enthousiast naar ons toe wanneer we dit weer gaan doen. Hoog entertainmentgehalte en een prachtige theaterorgelshow.

Wat hebben we zoal gedaan ?
Eddie had zijn laptop mee met eigengemaakte begeleidingen. Een orkestband zogezegd. Een aantal nummers heeft Eddie gespeeld onder begeleiding van zijn computer. (Audio-opnames, géén Midi). Er was de dag ervoor een prima soundcheck gedaan wat nu goed uit kwam.
Tijdens zijn optreden werden er via de beamer muziek/computeranimaties getoond wat zeer in de smaak viel.
Bij bepaalde nummers werd een passend filmpje getoond wat soms heel humoristisch overkwam.Ook speelde Eddie samen met een filmpje van een oude Dieselmachine. Op de ritme van de Dieselmachine de "Parade van de tinnen soldaatjes".
Als laatst speelde Eddie een aantal nummers, samen met de NBC Dansorgel welke ook staat in het Draaiorgelmuseum. Een prachtig samenspel.

Er werd veel gevraagd om een vervolg wat wij dus ook van plan zijn. Kunnen wij u ook de volgende keer verwelkomen ?

 

Powered by

powered by

Vertalen

Dutch French German Italian Spanish